CREAKIDS | sept/2021 Laatste keer Tekenclub in mijn atelier in Katwijk. Een heerlijke middag! Met een lach en een traan. Want oh oh oh wat zal ik ze missen, deze creakids. Lekker buiten de lijntjes kleuren! Een hoop lol in het atelier, de tuin en de steeg waarbij alles mag en niets moet. De creativiteit laten stromen. En de middag eindigt altijd met slijm in alle kleuren van de regenboog!

Een ontdekplek waar fantasie, creativiteit en het ontdekkend leren alle ruimte krijgen. Vrijheid die nog maar zo weinig ruimte krijgt, maar zo belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. Zelf creatieve oplossingen verzinnen, innovatief denken, gewoon kunst maken. Het onderwijs wordt steeds krapper en steeds meer kinderen komen in de knel. Labeltjes, stempeltjes, pilletjes, stress en hoge kosten in de jeugdzorg zijn het gevolg. Terwijl simpelweg ietsje meer vrijheid al een oplossing kan zijn! 

 

#creakids #tekenbende #kinderatelier #kinderkunst #tekenclub #makersplaats #kidslab #experimenteren #creatief #fantasie #ontdekkendleren