Open Atelier Route

Gepubliceerd op 30 september 2023 om 20:02

Open Atelier Route 2023 | Welkom in mijn atelier op 7 & 8 oktober | Kunstkring Borger-Odoorn | www.kkbo.nl

 

Of eigenlijk: ONS atelier! Want ook mijn dochter Josefien heeft haar eigen mini-expositie. Tegenwoordig heb ik een collega, want vaak zit zij net zo fanatiek te werken op deze plek als ik.

 

Het was een leuk en druk weekend. Vooral op zaterdag was het een komen en gaan van kunstliefhebbers en buurtbewoners die een kijkje kwamen nemen. Mijn atelier was onderdeel van een route en ondanks de verre afstanden was er een hoop publiek op de been. Vorig jaar deed ik zelf ook de route en het is erg leuk om te gluren in al die bijzondere ateliers en de kunstenaars te ontmoeten.

 

Ook voor de tuin was interesse, maar die laten we nu nog niet zien. Onze permacultuurtuin is nog in de regeneratieve fase, dus dat oogt nog erg rommelig. Wie weet volgend jaar. Een geslaagd weekend in ieder geval! 

#openatelier #openatelierroute #atelier #kunst #kunstkijken #kunstkring #kunstkringborgerodoorn #kkbo

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.