Een thuisgrond creëren

Gepubliceerd op 31 maart 2024 om 22:34

Een thuisgrond creëren. Wie de Anastasia-reeks heeft gelezen weet waar ik over praat. Het paradijs bestaat nog.

 

Verbeeldingskracht is het enige wat nodig is. Voor mijn gevoel hoeven we het ons alleen maar te herinneren. De geschiedenis van de mens begon in het paradijs, en kan daar ook naar terugkeren. In je eigen tuintje creëer je het begin van een mooie toekomst.

 

Leven in verbinding met natuur zorgt ervoor dat jij en je kinderen weer ge-aard raken. Zodat er geen kortsluiting ontstaat in je hoofd. Want dat gebeurd heel makkelijk in de kunstmatige wereld. Goed geaarde kinderen laten zich niet beïnvloeden. Zij denken zelf na.

 

Via het idee van een voedselbos en permacultuur merk ik dat ik steeds dichter bij de essentie kom. En met mij vele anderen. Wat als ik met mijn gezin ga leven in ons eigen Hof van Eden? En anderen dat ook gaan doen? Of straks elke plek een eigen voedselbos heeft?  https://www.groener.org/ Voor altijd toegang hebben tot een tuin vol vruchtdragende bomen, heilzame kruiden, behulpzame dieren, verbinding en ontspanning. Gelukkige en geaarde mensen. Hoe zou de Aarde er dan uitzien?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.