Een leven lang leren!

Mijn vierde leven is in mijn atelier in Drenthe. Als mensen ook 9 levens zouden hebben, net als katten. Mij kunnen verdiepen in kunst en permacultuur. Gedreven door mijn fascinatie voor onze verwevenheid met het onderaards bestaan werk ik momenteel aan interactieve landschapskunst, waarmee ik de komende zomer ga touren langs festivals en evenementen.

Lees meer »

De Boom van het Leven

Buitenschilderij | De Boom van het Leven - Hoge takken in verbinding met de bron - Diep geworteld in het onderaardse - Liefdevolle verbinding met natuur vormt het centrum - Het is mijn kleurrijke antwoord op een wereld vol destructie en manipulatie. Be the change! 

Lees meer »

Expositie in Exloo

Expositie in Exloo! 🎨 Deze maand zijn de kunstwerken van ‘Ontmoet Jouw Wilde Zelf!’ te zien in het gemeentehuis van Exloo.

Lees meer »

Zomer vol interactieve kunst!

Een zomer vol interactieve kunst! Kunstproject 'Ontmoet Jouw Wilde Zelf' gaat de zomer van 2023 op reis langs festivals, vrijplaatsen en campings in Drenthe. Bij dit kunstproject draait alles om beleven en voelen. Kun je kijken door de ogen van een dier? Schilder het maar! En wat doet volle maan met jou? Er is een mini-expositie van alle kunstwerken, een pop-up atelier en de Verwonderzinnen. En hoe ziet Mollen-Voel-Kunst er eigenlijk uit? In het Creatieboek kun je tekenen hoe het voelt om wild te zijn! 

Lees meer »

Natuur & A.I.

Ontmoet Jouw Wilde Zelf! In Stadskanaal 🌿 In de maand juni zijn de kunstwerken te zien in de bibliotheek van Stadskanaal. 

Lees meer »

Expositie bij de Ieme in Borger

Expositie | In de maand mei zijn de kunstwerken van Ontmoet Jouw Wilde Zelf! te zien in natuurvoedingswinkel De Ieme in Borger. Ook zijn er mooie kaarten te koop. Neem snel een kijkje: Hoofdstraat 61A in Borger.

Lees meer »

Project Boek bij leergemeenschap De Vuurvlinder

De Vuurvlinder is een democratische school, waar leerlingen hun eigen leerweg kiezen. Zo ontstaat er een dynamische leergemeenschap, waarbij allerlei leuke projecten gestart worden. Zoals ook Project Boek! Een van de leerlingen wilde graag een eigen boek schrijven en al gauw bleek die wens te leven bij meerdere leerlingen. Een groep van ongeveer 10 kinderen  van verschillende leeftijden werkt elke week aan een eigen boek. Op donderdagochtend, als ik als vrijwilliger in het atelier ben, zitten de leerlingen ijverig te werken. Samen denken we na over een verhaal, personages, perspectief, illustraties en lay-out. Een van de leerlingen heeft zelfs een gastles van een echte schrijver geregeld voor de projectgroep!

Lees meer »

Het bewonderatelier van Klijndijk!

In Klijndijk staat een opvallende, kleurrijke pipowagen naast een nog opvallender atelier. En toevallig weet ik van wie! Want toen ik tijdens de borrel van de Kunstkring met Jeanette aan de praat raakte wist ik 1 ding zeker: bij jou wil ik op de koffie. En zo geschiedde...

Lees meer »