Van 22 naar 75! Wij verhuizen naar het Blauwe Huis in Drenthe

Gepubliceerd op 1 november 2021 om 20:23

10/2021 Van 22 naar 75! We verruilen deze week ons huis en atelier in Katwijk om voor een nieuwe plek in Drenthe. Het Blauwe Huis. Zo noemen we het. Een huis met een mooi verhaal en een oneindig uitzicht. Een plek met mogelijkheden. Het voelt alsof ik mijn vleugels weer terugkrijg!

 

Een nieuw avontuur ligt voor ons. Een andere manier van leven, in een groene omgeving, op een plek waar onze kinderen zich op een natuurlijke manier verder kunnen ontwikkelen. Ons nieuwe huis ligt in de buurt van Emmen. Een huis met een groot stuk tuin, waar we een kleurrijke plek van gaan maken.

 

Terug naar een gezonde basis. We are the Re-Generation: de generatie die zelf weer verantwoordelijkheid neemt voor onze eigen gezondheid en dat van onze planeet. Biodiversiteit terugbrengen in het landschap, consuminderen, recyclen, klimaatneutraal wonen, gezonde voeding en leefstijl. Een ontspannen thuiswerkplek voor Bram. Een minder gejaagde en massale omgeving voor onze prikkelgevoelige kinderen. En voor mij een plek om mij verder te verdiepen in kunst en permacultuur. A life more down to earth!


Lees meer bij: Buiten de Lijntjes!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Maartje
2 jaar geleden

Marleen, het kriebelt in Katwijk;
Hoop dat je gezin gelukkig is en dat je mooie plannen uitkomen. Hoop dat er veel creativiteit en groeikracht rond je eerste voedselbos blijft bloeien.