Een plek voor creativiteit en natuur!

Gepubliceerd op 9 mei 2022 om 19:59

Vrijheid! Spelen, zowel voor grote als kleine kinderen. Een plek voor creativiteit en natuur. Kunst, kampvuurtjes en heel veel pizza. Dat is Camping Buitenland. Later, als ik groot ben, hoop ik ook zoiets te beginnen. Josefien is er wel voor in! Misschien eerst een voedselbos aanleggen en daar laten ontstaan wat ontstaat? Voor nu vragen mijn kinderen nog echt teveel aandacht om aan zo'n groot project te beginnen, maar wie weet in de toekomst?

De verleiding is groot: onlangs werd het mij op een kant-en-klaar bordje aangeboden. Mijn droom. Boerderij, voedselbos, camping. Ja! Schreeuwde mijn hart. Te vroeg! Schreeuwde mijn hoofd. Alsof het zo moest zijn ging het precies in die periode slecht met mijn zoontje. Ik had echt even mijn handen vol aan hem en kon niet eens de verkoopvoorwaarden goed doorlezen. Dus liet ik het gaan. Duidelijke taal van het universum. Maar wel even slikken...

 

Maar de droom blijft! Een voedselbos waarin van alles te ontdekken valt. Kunst, plantaardige producten, permacultuur, experimenteren, ontmoeten, inspireren. Duurzaam en off-grid wonen. Een plek waar jonge mensen activiteiten kunnen ontwikkelen. Waar mijn kinderen misschien een rol in gaan spelen. Wie weet! Buiten de Lijntjes...

 

#vrijheid #kunst #creatief #kunstenaarscamping #campingbuitenland #natuurcamping #kampereninhetbos #hippiecamping #tinyhouse #tinyhouseliving #voedselbos #voedselbostuin #permacultuur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.