Tuin & Taarten van Ine Paauw

Gepubliceerd op 13 mei 2024 om 22:32

Creativiteit kan vele kanten op stromen! Ik ben op bezoek bij Ine Paauw in Wedde om twee kleurrijke taarten op te halen. Een bijzondere plek heeft ze ervan gemaakt in dit Westerwoldse dorpje. Een bakschuur vol draaiende keukenmachines en heerlijke geuren, een theetuin met picknickbankjes in het gras. Wat leuk om hier te zijn!

Mijn dertienjarige puberzoon zegt resoluut: ik wil ook een bakschuur! Jaren geleden, toen we nog in Katwijk woonden, deed hij mee aan bakwedstrijden waar Ine de jury was. Dat zijn leuke herinneringen voor ons. Ine deed mee aan het tv-programma Heel Holland Bakt en werd daarna een veelgevraagde bak-koningin. Ook heeft ze een mooi boek vol recepten uitgegeven en maakt ze de prachtigste bruids- en verjaardagstaarten. Eigenlijk is ze een kunstenaar, want haar creatiekracht is groot. Van bakken tot het inrichten van haar theetuin, alles is even creatief. Ik kan daar erg van genieten. De twee taarten worden tijdens ons tuinfeestje vol bewondering bekeken en opgegeten. Ze zien er niet alleen mooi uit, maar smaken ook heeeeerlijk....

 

Reactie plaatsen

Reacties

Ine Paauw
15 dagen geleden

Dankjewel voor deze mooie en lieve woorden Marleen, en dat uit de mond van de echte kunstenaar onder ons. Wat was het grappig dat we beide ons hebben en houwen in aan het pakken waren om te vertrekken naar het hoge noorden. Heerlijk is het hier! En wat leuk dat je me gevonden hebt, en gezellig langs kwam met Joris.
Blij dat jullie mijn creaties mooi en lekker vonden, tot snel! Want ik kom jullie paradijsje ook bewonderen hoor.
Liefs Ine Paauw