Wij zijn buitenpoorters

Gepubliceerd op 26 januari 2022 om 19:27

Buiten de Lijntjes | Vrij zijn! Leven met vleugels. Het voelt alsof we buiten de matrix zijn gaan leven. We zijn buitenpoorters geworden. Het gaat goed met mijn gezin. Ik ben een tevreden mens.


Mijn zoontje zat in groep zes en ik kan mij nog goed herinneren hoe slecht het met hem ging. Elke dag boos uit school. Mijn hart huilde. Hij leerde zichzelf lezen toen hij 3 jaar was. Hij dacht na over zwarte gaten in het heelal en nieuwe vormen van energie. Dit nieuwetijdskind. Wat doen we hem aan? Ik schreef op wat mijn intuïtie mij influisterde. En liet het mijn man lezen. Mijn kinderen moeten vrij zijn!

 

Vrijheid of veiligheid. De meeste mensen kiezen voor het laatste. Een vertrouwende omgeving. Onderdeel zijn van de kudde. Je laten leiden. Het is schokkend om erachter te komen dat jouw leider andere intenties heeft. Jou enkel ziet als vee. Het is moeilijk om een andere kant op te lopen. Je intuïtie volgen brengt je waar je moet zijn. Als iets niet klopt, ga ik. Wat anderen daar ook van vinden.

 

 

Robotmensen. Verdere digitalisering van de mens maakt mensen onmenselijk. We raken de verbinding met natuur steeds verder kwijt. De doodlopende weg van een kunstmatig leven. Dan kies ik liever voor het leven van buitenpoorter. Buiten de kudde. We zijn hier niet de enige. En mijn kinderen doen het er goed! Verandering is moeilijk. Onbegrip. Soms afgunst. Het doet iets met de kudde. Begrijpelijk. Ieder heeft zijn of haar eigen proces. Ons pad is dat naar een leven in verbinding met natuur. Mogen we daarom niet naar het feestje? Jammer dan. Ik creëer mijn eigen feestje. Zonder natuur zouden wij niet zijn. Samenwerken is de enige weg naar een gezond leven op een gezonde aarde.

 

#wearetheregeneration #wearenature #ontmoetjouwwildezelf #whatsyour2040 #regeneration #verbindingmetnatuur

Reactie plaatsen

Reacties

Joan
2 jaar geleden

Fijn dat er buitenpoorters zijn die binnen de poorten laten weten van hun bestaan. Zodat anderen kunnen verbinden van binnen naar buiten de poorten . Hoera! Bedankt .

Maria
2 jaar geleden

Mooi om zo je eigen pad te volgen, luisteren naar je innerlijke stem.
Ik vind het moedig! Dank voor het delen van je verhaal, Marleen.