Fotoshoot door Dolfijne Foto’s in onze tuin!

Gepubliceerd op 31 juli 2022 om 11:05

Thirza van Dolfijne Foto's wil graag leren fotograferen en heeft superleuke foto's van ons gezin gemaakt in de tuin! We zijn er heel erg blij mee! Thirza zat vol leuke ideeën om ons op een grappige manier op de foto te zetten. Haar vader gebruikte ze als trapje. En als privé-chauffeur. Goed geregeld, Thirza! Dus mocht je ook zo'n leuke fotoshoot willen van jou en je familie of vrienden in de tuin of in het bos: vraag het Dolfijne Foto's!

 

Onze tuin is echt ons familiedomein aan het worden. Ons paradijsje. Geïnspireerd door de boeken over permacultuur zijn we er in oktober mee aan de slag gegaan. Ongelofelijk hoeveel er al te oogsten is het eerste jaar! De boeken van Anastasia inspireerden ons om het als een familiedomein te zien. Vanaf nu denken we 7 generaties verder. En proberen we vol aandacht alles wat groeit en leeft in onze tuin zorgvuldig te verzorgen. De kinderen denken en helpen volop mee met het verzorgen van de planten en dieren. Als wij goed voor dit stukje Aarde zorgen, zal het ook goed voor ons zorgen.


Soms voelt het nog steeds alsof we op de verkeerde planeet terecht zijn gekomen. Want de manier waarop men met de aarde, de bomen, planten, dieren, voedsel en elkaar omgaat voelt voor ons heel lomp en grof. Kortetermijndenken, symptoombestrijding en rechtlijnigheid vieren hoogtij. Liever creëren we ons eigen paradijs waarmee we hopen ook anderen te inspireren tot bewustere keuzes. Il faut cultiver son jardin: verbeter de wereld, begin in je eigen tuintje!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Thea loeff
een jaar geleden

Reuze benieuwd waar die tuin van jullie is