Verandering en de moed om los te laten

Gepubliceerd op 1 april 2022 om 15:06

Trek alles wat je geleerd hebt in twijfel, gooi al je vaste overtuigingen overboord en maak ruimte voor nieuwe inzichten! De wijze woorden van Caroline Siepman.

 

Verandering is een lang proces, weet ik inmiddels. Lastig als je ervaart dat de nood hoog is. Een leefbare toekomst voor mijn kinderen vereist transitie. Van symptoombestrijding naar langetermijndenken, van egocentrisch denken naar eco-centrisch, van verstand naar gevoel.

 

Het innerlijke weten wijst de weg. Nieuwsgierig naar wat er gebeurd als ik mij laat leiden door mijn intuïtie laat ik het oude bekende los. En dan… voel ik het tot in mijn tenen: alles is met elkaar verbonden! De maan, de zon, de dieren en planten, jij en ik. Ver weg van de angst-mindset ontstaat een hoger bewustzijn. Een bewustzijn van onvoorwaardelijke liefde en harmonie met alle levende wezens. Vol compassie en zonder vijanddenken. We omringen ons met goede, lichtvolle dingen. Creatiekracht brengt ons waar we zijn moeten en we creëren in onszelf en om ons heen het paradijs. πŸŒΈπŸ€πŸ“πŸŒΏπŸ¦‹πŸŒ±πŸ₯•πŸŒ³πŸžπŸŒΌπŸˆ

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.