CREËREN 🎨 Oneindig samen creëeren, tekenen en fantaseren... zo vullen wij moeiteloos onze dagen, mijn dochter en ik, en zo vult het huis zich met eindeloos veel kleurrijke creaties! 

Papier, karton, stiften en verf op tafel! En we maken samen boekjes, tekenen fantasiefiguurtjes, bedenken patroontjes en maken kadopapier, ontwerpen een nieuwe inrichting voor het huis en schilderen dieren na. Creativiteit grenzeloos laten stromen, soms moet je hier echt de tijd voor nemen. Want de sleur van alledag, de ratrace in de moderne tijd, de waanzin van het westen... het slurpt je op. Zuigt je leeg. Tot er niets dan een robot van je overblijft. Geprogrammeerd om te werken, werken, werken. Want alles moet door, zo efficient mogelijk, met zo min mogelijk mankracht. De mens als slaaf van het kapitalisme.

 

Het is echt niet raar om soms even stil te staan. De boel de boel laten en je creativiteit te laten stromen. Kunnen creëren is een wezenlijk onderdeel van de mens, het zit in onze natuur. Zonder dat zijn we maar half mens.