KUNSTPROJECT | Ontmoet Jouw Wilde Zelf! Kunstproject over onze verbinding met natuur. Zijn mens en natuur beter in balans als er meer ruimte komt voor ons Wilde Zelf? Kun je houden van lucht en water? En wat doet volle maan met jou? 


Bij dit kleurrijke kunstproject draait alles om beleven en voelen! Kun jij de wind schilderen? En hoe valt de nacht? Er is een serie mixed-media kunstwerken ontstaan die worden geëxposeerd op bijzondere plekken. Aan deze kunstwerken is door verschillende kunstenaars samengewerkt. En er ontstaat nog meer: zoals de verwonder-bankjes in het Rotsoord-park in Utrecht. Of een gezamelijke tentoonstelling in Den Haag. Of het Doorgeefboek! Soms gebeuren er ook wilde dingen tijdens evenementen of een kunst- of tuinenroute. En liggen er prikkelende zinnen verstopt in het gras. Of kun je op safari tussen kunst! 

Of nog erger: stapt er ineens een kunstenaar op het podium die de Wilde Zelf in het publiek losmaakt! En wordt die argeloze voorbijganger ineens onderdeel van een kunstwerk. Want wat doen horizons met jou? En hoe maak je een steen levend? Het zou ook zomaar kunnen zijn dat je, zonder het te weten, zelf aan de slag gaat om kunst te maken. Kijk dus goed uit voor Ontmoet Jouw Wilde Zelf! 


Meer weten over de kunstwerken, art-performances, exposities of workshops? Neem contact met mij op! 


Can you feel when it's going to storm? Meet Your Wild Self! An art project about our connection with nature. More information about the works of art, art-exhibitions or workshops? Please contact me!