VERKOCHT | Ons huis is verkocht! In oktober gaan wij vanuit Katwijk verhuizen naar Drenthe. Een nieuw avontuur ligt voor ons. Een andere manier van leven, in een groene omgeving, op een plek waar onze kinderen zich op een natuurlijke manier verder kunnen ontwikkelen. Ons nieuwe huis ligt in Eerste Exloërmond, vlakbij Emmen. Een huis met een groot stuk tuin, waar we een kleurrijke plek van gaan maken. Maar eerst nog even een paar maanden genieten van onze tijd in Katwijk!

 

Natuurlijk zullen we familie, vrienden, het strand en alles wat we in Katwijk hebben opgebouwd erg missen. Ons mooie huis, het atelier, de fijne buurt en onze heerlijke tuin! Alle leuke mensen die we hier kennen. Ontelbaar veel muurschilderingen laat ik hier achter. Opdrachten waar ik met veel plezier aan heb gewerkt. Ook veel bijzondere projecten waar ik leuke herinneringen aan bewaar; het Mini Voedselbos Katwijk, Ontdekplek Cleijn Duin, Vrouw&Zaak, Makersplaets, Zwembad Aquamar, Buurschap Berkhey. En ik heb een hoop kinderen kunnen inspireren om hun creativiteit lekker te laten stromen. Daar ben ik trots op!

 

Wij gaan terug naar de basis, terug naar de natuur. Want deze weg van oneindige symptoombestrijding, nee, daar zien we geen toekomst in. Met groeiende verbazing kijk ik om mij heen: zijn we zo kunstmatig gaan leven dat we zelfs diversiteit niet meer accepteren? Kinderen die al heel jong als afwijkend bestempeld worden? Om nog maar te zwijgen over biodiversiteit. Wordt kortetermijndenken inmiddels zo gewoon gevonden dat vervuilen de norm is geworden? Zien we dan niet dat we de toekomst van onze eigen kinderen vernielen? Nee hoor, wij voelen meer voor de 'Re-Generatie': de generatie die zelf weer verantwoordelijkheid neemt voor onze eigen gezondheid en dat van onze planeet. Biodiversiteit terugbrengen in het landschap, consuminderen, klimaatneutraal wonen, gezonde voeding, gezonde leefstijl en de natuurlijke ontwikkeling van het kind. Terug naar de basis. Op ontdekking in Drenthe, leren over permacultuur, benieuwd naar wat een leven in balans ons zal leren. We kijken ernaar uit!